Jastrebovi na primanju kod gradonačelnika


Gradonačelnik Zvonimir Novosel čestitao je na izvanrednim uspjesima članovima Kicboxing kluba Jastreb.

Pregršt medalja osvojenih na nacionalnom i Europskom prvenstvu bio je povod za prijem osvajača medalja i njihovih trenera. Europsko prvenstvo za starije kadete i juniore održano je od 5. do 13. studenog u Budvi, a Kickboxing klub Jastreb predstavljali su Lovro Žamarija, Fabijan Širanović, Paola Matić i Ivan Maretić.

Paola Matić je nastupila u point fightu, starije kadetkinje +65 kg i osvojila 3. mjesto. Također je nastupila u light contactu, starije kadetkinje +65 kg i osvojila 2. mjesto. Fabijan Širanović je nastupio u point fightu, juniori -94 kg i osvojio 3. mjesto. Također je nastupio u kick lightu, juniori -94 kg te je također osvojio 3. mjesto. Lovro Žamarija je nastupio u point fightu, juniori -89 kg i osvojio 3. mjesto. Također je nastupio i u light contactu, juniori -89 kg te osvojio 3. mjesto. Ivan Maretić je nastupio u point fightu, stariji kadeti -57 kg te je osvojio plasman od 5. do 8. mjesta.

Trener Henrik Matić osvrnuo se na rezultate natjecanja te istaknuo kako je iznimno ponosan na rezultate, osobito u teškim uvjetima s kojima se članovi Kluba susreću u protekle dvije godine. Zahvalio je Sportskoj zajednici i Gradu, dodavši kako se puno lakše nose sa svim izazovima kad znaju da imaju podršku lokalne zajednice.

Uz sudionike Europskog natjecanja, bila je ovo prilika i za čestitke Vilimu Uremoviću za zapažen nastup na Svjetskom prvenstvu, održanom krajem listopada u Italiji.
-Grad Jastrebarsko iznimno je ponosan na ovakve uspjehe. Trudimo se osigurati dobre uvjete za sve naše sportaše, a vaši rezultati opravdavaju sva sredstva koja ulažemo u sport. Hvala vam na tome, istaknuo je gradonačelnik Novosel.
P.A.