Jaskansko kazalište očaralo Ozalj

Nošeni energijom publike, glumci Gradskog kazališta Jastrebarsko odigrali su u subotu, 2. rujna u Ozlju jednu od najboljih izvedbi svoje nove predstave “Tko je ukrao malu balerinu”

O oduševljenju publike najviše govori to da su ih čak tri puta pljeskom vraćali na otvorenu scenu, a gledalište ljetne pozornice Starog grada Ozlja bilo je ispunjeno do posljednjeg mjesta. Glumci će zauvijek pamtiti prekrasan ambijent obasjan zvijezdama i mjesecom, kao i pogled na svjetla grada i rijeku Kupu, što je dalo dodatan šarm ovoj prekrasnoj kazališnoj večeri.
Organizator predstave bilo je Pučko otvoreno učilište Katarina Zrinska iz Ozlja uz snažnu podršku Grada Ozlja. U publici je sada već tradicionalno bila i gradonačelnica Lidija Bošnjak koja se po završetku predstave i osobno zahvalila jaskanskim glumcima na dolasku baš kao i na vrhunskoj izvedbi.
U predstavi su glumili Lucija Severinac, Jelena Crnković, Petra Cvetić, Lea Đido Božak, Dominik Sečen, Damir Kuzmić, Igor Stanković, Leon Bastašić, Ivan Vinšćak, Miroslav Borojević i Velimir Kokot. Tehnička podrška gostovanju bile su šaptačice Maja Sadiković i Ivana Kokot Radelja, a za postavu i vođenje tona i rasvjete bili su zaduženi Željko Rački i Ivan Borojević. Značajnu ulogu u vođenju predstave imala je i Klara Blažek.
Treće je ovo gostovanje jaskanskog kazališta u Ozlju, a zanimljivost je da je Zdenka Novosel, v.d. ravnateljice Učilišta ujedno i kostimografkinja predstave.
Gradsko kazalište Jastrebarsko zahvaljuje svima koji su pomogli u organizaciji, a pred glumcima su novi izazovi i dolazeće gostovanje u Bjelovaru.

GKJ