Jaskanski kvizaši pozivaju Vas na JAQO

Nakon četiri mjeseca i 17 kvizova s preko 800 pitanja završila je još jedna kviz sezona Jaskanske lige, a 24. lipnja slijedi veliki ekipni kviz u sklopu Leta u Jaski

Lipanj tradicionalno postaje mjesec održavanja velikog ekipnog kviza pa s veseljem objavljujemo da će se i ove godine održati veliki ekipni kviz JAQO – Jaska Quiz Open koji organiziraju jaskanski kvizaši i Turistička zajednica grada Jastrebarskog u sklopu manifestacije Ljeto u jaski,  te vas ovim putem pozivamo da se prijavite na kviz.
Kviz će se održati 24. lipnja 2023. u 20 h u prekrasnom parku Erdödy u središtu Jastrebarskog. Predviđa se sudjelovanje 40 ekipa po 4 člana. I ovoga puta očekujte sudionike iz kvizaških centara – Zadra, Karlovca, Požege i Zagreba a možda i ponekog lovca iz popularnih emisija „Potjera“ i „Super Potjera“.
Kotizacija po ekipi iznosi 15 €, a plaća se na licu mjesta sat vremena prije početka kviza. Nagrade su, osim uobičajenih knjiga, CD-a, DVD-a i gramofonskih ploča, 150 € za prvo mjesto, 100 € za drugo, 50 € za treće te 15 € za pretposljednju ekipu.
Prijaviti se možete na sljedećem linku:
https://forms.gle/nEdqabY3QuMhaBZT9
Molimo da one ekipe koje odustanu od natjecanja to jave najkasnije 7 dana prije kviza.
U slučaju lošeg vremena kviz će se održati u Glazbenoj školi Jastrebarsko koja je preko puta parka.
Kviz će se sastojati od dva seta po 40 pitanja koja će pripremiti poznati kvizaši Ivor Čevapović i Tomislav Bleiziffer.
Vidimo se u Parku!

Jaskanska kviz scena