Jaskanski karatisti na Prvenstvu Hrvatske u karateu

Protekli vikend 8. i 9. svibnja u Samoboru, sportska dvorana OŠ „Bogumil Toni“ održano je PRVENSTVO HRVATSKE u borbama za kadete, juniore i mlađe seniore.

Od jaskanskih karatista nastupili su Jakov Kupina u kategoriji kadeti borbe do 70 kg, Stipe Rukavina u kategoriji borbe juniori do 75 kg i Luka Vučinić u kategoriji mlađi seniori borbe do 75 kg. Nažalost ovom prilikom nisu uspjeli doći do medalja, iako su imali odlične nastupe te izgubili minimalni rezultatima.

Ostaje žal što naš najbolji natjecatelj Karlo Volarić, koji je prošle godine u kategoriji mlađih seniora borbe do 85 kg osvojio brončanu medalja, ovoga puta nije mogao nastupiti na PH-e jer je baš u vrijeme natjecanja morao biti u samoizolaciji vezano za virus COVID-19.
Bez obzira na tešku situaciju vezanu uz koronu i epidemiološke mjere moramo čestitati svim našim natjecateljima, od kojih neki već više od godinu dana nisu imali natjecanja, kao i to da već duže vrijeme nisu redovito trenirali pa se za ovo Prvenstvo Hrvatske uistinu nisu bili u mogućnosti dobro pripremiti.
I.H.