Jaskanski HDZ sa sugrađankama obilježio Dan žena

http://www.jaska.hr/images/content/v_28532.jpg

08.03.2021. Povodom Međunarodnog dana žena, kandidat za gradonačelnika grada Jastrebarskog Andrej Krlin, u pratnji kolega iz HDZ-a, čestitao je Jaskankama njihov dan tradicionalnom podjelom cvijeća u središtu grada

http://www.jaska.hr/images/content/v_28533.jpg

Krlin je svim ženama uputio čestitku koje svojim zalaganjem grade bolje hrvatsko društvo.
Svim Jaskankama , svim ženama od srca čestitam Međunarodni dan žena! Vašim trudom i nemjerljivim zalaganjima svakim danom gradite bolje sutra. Vi ste pravi arhitekti našeg društva!
Naglasak ovogodišnjeg druženja bio je prema ženama poduzetnicama koje u ovim neizvjesnim vremenima imaju najveću snagu pokrenuti svoj vlastiti posao. Kao kandidatu za gradonačelnika cilj mu je kroz stručne edukacije i umrežavanje poduzetnica omogućiti lakšu realizaciju zacrtanih poslovnih planova i jačanju pozitivne poslovne klime.

http://www.jaska.hr/images/content/v_28534.jpg

http://www.jaska.hr/images/content/v_28535.jpg

U ovim izazovnim vremenima upravo su žene one koje imaju najveću snagu napraviti iskorak u poduzetnički svijet. Tu snagu treba usmjeriti na pravi način i u narednim godinama cilj nam je okupiti što više poduzetnica koje bi uz pomoć gradske strukture dobivale stručnu pomoć koja bi im olakšala pristup financiranju za realizaciju poslovnih planova. Dodatno, razmjenom savjeta i jačanjem zajedničke umreženosti možemo stvoriti pozitivnu, poticajnu i poslovnu atmosferu za naše poduzetnice u Jastrebarskom!

HDZ