Jaskanske balerine na TREPS SUSRETIMA  I TREPS FESTIVALU

Na 19.Treps susretima održanim u Zagrebu svakog vikenda u travnju mjesecu prikazano je 154 različitih koreografija, i to 38 u kategoriji balet, 27 u kategoriji urbani plesni stilovi, 42. u kategoriji suvremeni i moderni, 46 u kategoriji show i jazz dance, te jedna u kategoriji step

Od svih tih koreografija na Treps festival pozvano je 8 baletnih ( i tri revijalno ), 10 urbanih , 9 suvremenih i modernih ,te 7 show i i jazz koreografija.


Baletni studio Jastrebarsko prijavio se sa 4 koreografije.U kategoriji balet djeca od 7 do 11 godina, naše manje balerine predstavile su se s koreografijama Dućan lutaka i Rosamunda, a u kategoriji  balet juniori od 12 do 16 godina Crvenkapica i vuk i Mačkice. Od tih koreografija 3 su ušle u izbor za Treps festival,na što su u jaskanskom baletnom studiju  veoma ponosni.

Dućan lutaka u koreografiji umjetničke voditeljice Svetlane Lukić i ljupkim plesom naših balerina sa solisticom Lili Novosel, osvojio je najviše bodova i dobio priznanje za najuspješniji baletni nastup djece. Čestitamo našim malim balerinama na ovom velikom uspjehu .

BSJ