JASKANCI STARTALI S PRIPREMAMA

Nogometaši Jaske Vinogradara, jesenski doprvaci Jedinstvene županijske lige, startali su na svojoj Centrali sa zimskim pripremama za proljetni nastavak sezone

Uoči prve ovogodišnje “prozivke” trenera Sanjina Lucijanića, momčad su uvodnim riječima pozdravili predsjednik kluba Marin Banković, dopredsjednik Mario Gojšić i sportski direktor Luka Cipurić, a potom je svoje uvodno slovo igračima izreferirao njihov trener, a pred prvi izlazak na teren u 2023. godini. U odnosu na jesenski igrački kadar, u redovima Jastrebova vrlo je malo promjena. Klub je napustio Leon Sedlar, koji prelazi u redove TOP-a iz Kerestinca, a na Centralu je stigao Marko Kelava, dojučerašnji veznjak Samobora. Za koji dan trebalo bi stići još jedno pojačanje, ali o tome više i konkretnije kad transfer bude i definitivno zaključen. U rosteru Jaske Vinogradara za proljetni dio sezone 2022/23, trenutno je 20 igrača. To su: Josip Braje, Igor Pajić, Martin Bašić, Tomislav Nad, Martin Miščin, Karlo Novosel, Mario Meter, Borna Kordić, Josip Španić, Tvrtko Nad, Matija Krnjus, Tin Borovec, Luka Rupčić, Martin Borković, Tin Mesic, Dorian Belan, Juraj Celić, Daniel Mićunović, Josip Obradović i Marko Kelava, uz moguće priključenje još pokojeg darovitog juniora i već spomenutog još jednog potencijalnog pojačanja.
Kompletne zimske pripreme odradit će se na Centrali, a dogovoreno je šest pripremnih ogleda. Sparing partneri plavo-bijelo-zelenom klubu s Centrale, bit će Mladost iz Obrezine (21.1. i 18.2.), Bregana (28.1.), Rakov Potok (4.2.), Ilovac (11.2.) i Zelengaj (25.2.). Uz dvadesetak treninga i šest pripremnih dvoboja, momčad bi trebala biti spremna za proljetnu utrku s Lomnicom za naslov prvaka Jedinstvene županijske nogometne lige.

Tomislav Tadić