JASKANCI PONOVO PROKVIZALI!

Od prosinca 2016. do ljeta 2020. nesmetano je odigran veliki broj regularnih kola, rekreativnih i dobrotvornih kvizova, a onda je uslijedila korona.

Već u proljetnom dijelu 2020., korona je otjerala kvizaše na terasu TV bara gdje su se pub kvizovi održavali do ljeta, a s rekreativnim kvizom krenuli su u rujnu i onda je sve stalo.
Nadolazeće zime i proljeća nedostatak pub kvizova kompenziran je s on line kvizovima različitih autora, a troje Jaskanaca je početkom lipnja ove godine nastupilo na “24sata kviza u Požegi”. Boris, Domagoj i Marko igrali su ekipni kviz neprekidno 24 sata, odgovorili na 600 pitanja i završili na 9. mjestu od ukupno 19 ekipa.


Taj poduhvat ponukao je jaskanske pub kvizaše na ponovno okupljanje. Pratili su odluke Stožera, epidemiološku situaciju, premjeravali terasu TV bara, stidljivo upitali Lovce, Krešu i Mladena jesu li spremni za dolazak u Jasku, i tako se sve posložilo 25. lipnja gdje se na terasi TV bara okupilo 8 ekipa, a kviz su sastavili i vodili Krešo i Mladen.
Ovo je već treći puta da su se Lovci rado pojavili na kviz fešti u Jaski i potvrdili pohvalu jaskanske kviz scene koju redovito spominju kod svakog pojavljivanja Jaskanaca na Potjeri.
Sanja Gojšić