Jaska Winter cup!

Nakon prošlogodišnje prisilne stanke uzrokovano pandemijom Covida malonogometni turnir Zimski kup, osim brojnih novinama u organizacijskom smislu, promijenio je također i sam naziv u Jaska Winter Cup!

Kako najavljuje glavni organizator, Malonogometni klub Good Times Jastrebarsko, očekuje nas uzbudljiv turnir sa 33 ekipe, koji će se održati za vikend (11. i 12. prosinca) u dvoranama Osnovne škole Ljubo Babić i Srednje škole Jastrebarsko.

U subotu prema rasporedu, utakmice počinju od 10.00 sati i to u obje dvorane, dok će se zadnje odigrati u 22.30. Drugi dan turnira u nedjelju, utakmice kreću od 11.00 u dvorani Srednje škole Jastrebarsko, a sama završnica uz prijenos na Sportskoj televiziji planirana je od 19.00 kada će se igrati polufinala, te utakmice za 3. mjesto i naslov prvaka Jaska Winter Cupa!
Cijeli turnir će se provesti u skladu s epidemiološkim mjerama, pa će tako i gledatelji moći uživati u čarima malonogometnih poteza kojih sigurno neće nedostajati. Ulaz je besplatan, a u dvorane će se moći ući samo uz predočenje COVID potvrde (potvrdu o cijepljenju, preboljenju unutar 6 mjeseci ili negativan test ne stariji od 48 sati).
Navratite u sportske dvorane.
M.G.