Jaska Winter Cup 2022.

Proteklog vikenda održano je 5. izdanje Jaska Winter cup-a. Kroz dva dana u dvije sportske dvorane odigrano je  preko 60 izvrsnih malonogometnih utakmica između 32 prijavljene ekipe

Tijekom subote igrane su utakmice po skupinama da bi se u nedjelju u sportskoj dvorani Srednje škole Jastrebarsko odigrala završnica najboljih.

U uzbudljivoj završnici koja se prenosila i na Sportskoj televiziji, prošlogodišnji osvajač KERATERM CENTROPLINOMONT nije uspio obraniti naslov, te je završio na 4. mjestu, izgubivši utakmicu za 3. mjesto od ekipe TAXI BRAČIĆ.

U ovogodišnjem finalu sastale su se ekipe ELBI UNIQA i SAMO TREBA DELATI. Nakon regularnog dijela utakmice koja je završila 1:1, pristupilo se raspucavanju u kojem se ekipa ELBI UNIQA pokazala spretnijom i uspješnijom te je osvojila naslov pobjednika 5. izdanja Jaska Winter Cup-a i novčanu nagradu u iznosu od 12.000 kuna.

Na turniru su proglašeni i najbolji pojedinci po sljedećim kategorijama:

NAJBOLJI IGRAČ:  Franjo Matković  (ELBI UNIQA)

NAJBOLJI GOLMAN: Robert Šaplek (SAMO TREBA DELATI)

NAJBOLJI STRIJELAC- Mario Jurić  (ELBI UNIQA)

NAGRADA MARIJAN BRADVIĆ MARA ZA NAJBOLJEG MLADOG IGRAČA TURNIRA: Matija Lujić (ELBI UNIQA).

Glavni organizatori Malonogometni klub Good Times Jastrebarsko, ovom se prilikom zahvaljuju svim sponzorima, Osnovnoj i Srednjoj školi, te Gradu Jastrebarsko i Sportskoj zajednici Grada Jastrebarsko na suradnji i podršci koju su pružili kako bi ovogodišnje izdanje bilo uspješno.

M.G.