JASKA VINOGRADAR – NAFTAŠ IVANIĆ    2 : 3

Svakoj momčadi u ovom dvoboju na Centrali pripalo je po poluvrijeme, s time da su gosti svoju dionicu bolje kapitalizirali i na koncu odnijeli sva tri boda

Jastrebovima se već četvrti put dogodilo da su tijekom utakmice prosuli stečenu prednost te na kraju izgubili utakmicu. A sve je za domaći sastav počelo savršeno, ranim vodstvom od 2:0 već nakon sedamnaest minuta igre. Mirisalo je na četvrti uzastopni trobod. Tako je završio prvi dio dvoboja, a onda potpuni preokret u drugoj dionici.

Najprije Vrdoljak, a potom i Marić, relativno brzo vraćaju stvari na početak. I kad se već činilo da će doći do podjele bodova, Šeremet u finišu utakmice donosi Naftašima sva tri boda, a domaće Jaskance ostavlja praznih ruku. Iza kluba s Centrale iznimno je naporan i težak rujan, u kojem je odigrano čak devet utakmica. Načeti su Jaskanci i nekim ozljedama, pa će normalniji ritam od jedne utakmice tjedno koji sada slijedi, sasvim sigurno donijeti u njihove redove osvježenje i rasterećenje. Svi u klubu vjeruju, i dobre rezultate te učvršćivanje u gornjem domu petoligaškog redoslijeda.

JASTREBARSKO – Stadion Marijan Bradvić Mara. Gledatelja 100. Sudac: Rožanković (Glina). Pomoćnici: Blažeković i Blagić (oba Sisak).

STRIJELCI: 1:0 – I. Miščin (6), 2:0 – Kordić (17), 2:1 – Vrdoljak (49), 2:2 – Marić (59), 2:3 – Šeremet (87).

JASKA VINOGRADAR: Braje, Borovec (od 84. Lukina), Krnjus, Kelava, Kordić, Tv. Nad, I. Miščin, Kosanović (od 62. M. Miščin), Obradović (od 62. Kopić), Španić, Meter. Trener: Sanjin Lucijanić.

NAFTAŠ IVANIĆ: Klarić, Ivanković, Marić, Hezler, Krsnik, Belavić, Ravlić, Miličević (od 84. Pedljo), Starčić (od 62. Gašpar), Vrdoljak (od 79. Čančar), Hadaš (od 62. Šeremet). Trener: Igor Ćorković.

Tomislav Tadić