JASKA VINOGRADAR-NAFTAŠ IVANIĆ 0 : 1

Na Centrali teška, tvrda, na momente i mučna utakmica. Igra uglavnom rastrgana, s puno prekida i malo dobrog nogometa.

Za domaću je momčad sve što je moglo, otišlo u krivom smjeru i naopako. Već u 3. minuti gosti jeftino dolaze do pogotka iz slobodnog udarca s tridesetak metara. Pokazalo se da je to ujedno bio i ključni trenutak dvoboja. Nismo vidjeli puno pravih prigoda, tek nekoliko s obje strane, a u 37. minuti svjedočili smo strašnom sudaru glavama Ivana Borkovića i njegovog imenjaka Miličevića.

Epilog je dolazak kola hitne pomoći koja su obojicu nesretnih igrača odvezla s travnjaka na daljnju obradu. Kako doznajemo, puno je gore u tom bliskom susretu prošao domaći kapetan. Jaskance je nova nevolja pogodila na samom startu drugog dijela kada je isključen Martin Borković. Ipak, domaća momčad nije klonula nego je i s igračem manje pokušavala doći do poravnanja, bilo je nekoliko prijetnji i pokušaja prema vratima Banovića, a najveća šansa otišla je u nepovrat u 75. minuti.

Vračević je krasno prošao po lijevoj strani, oboren je na ulasku u šesnaesterac gostiju, sudac Čužić je pokazao na bijelu točku, a Prežgajev udarac odlazi visoko preko vratiju. Gosti na kraju pjevajući odlaze s jaskanske Centrale, a domaći Jastrebovi iako nisu bili u podređenom položaju, ostali su i bez bodova, a nažalost, što je puno gore, na duže vrijeme bez svog kapetana Ivana Borkovića, kojem želimo potpuni i čim brži oporavak.

JASTREBARSKO – Stadion Marijan Bradvić Mara. Gledatelja 100. Sudac: Čužić 6. Pomoćnici: Aščić i Lučan (svi iz Velike Gorice). Delegat: Dukić (Zaprešić).
STRIJELAC: 0:1 – Čuni (3).
JASKA VINOGRADAR: Braje 6, Miljević 6, Novosel 6,5, Prežgaj 5,5 (od 82. Cipovec -), L. Mravunac 6, Tv. Nad 6,5, Vračević 7, I. Borković 6 (od 37. To. Nad 6), Mesic 5,5 (od 46. Smičiklas 6), M. Borković 6, Všetečka 5,5 (od 63. Borovec 6). TRENERI: Mislav Bradvić i Viktor Šimanović 5,5.
NAFTAŠ IVANIĆ: A. Banović 6,5, Čuni 7, Slivar 6, Tsutida 6,5, Miličević 6 (od 37. Roganović 6), Krsnik 6,5, Sabolić 6,5 (od 86. M. Banović -), Božić 6 (od 68. Abarca -), Vrdoljak 6 (od 54. D. Banović 6), Brkić 6 (od 54. Kletećki 6), Sabljak 6. TRENER: Zlatko Koletić 6,5.
CRVENI KARTONI: M. Borković (47) i Sabljak (87) – obojica drugi žuti karton.
IGRAČ UTAKMICE: David Čuni.

Tomislav Tadić