JASKA VINOGRADAR – KARLOVAC 1919 (JUNIORI)  2 : 1

U prvoj pripremnoj utakmici ovoga ljeta, Jaskanci su svladali mlade Karlovčane u dopadljivoj igri u kojoj se imalo što za vidjeti

Domaća momčad bila je bolja, s terenskom inicijativom cijelim tijekom dvoboja. Bilo je i dosta prilika i pokušaja s obje strane, pa je moglo biti i više pogodaka. Jastrebovi su poveli već u 5. minuti pogotkom Kordića. Nedugo potom Borovcu je zbog zaleđa uskraćeno zadovoljstvo upisivanja među strijelce, a Karlovčani preko Štefanca u 26. minuti vraćaju omjer na početak. Lucijanićeva momčad je potom pojačala pritisak i prijetila, ali i Štefančićevi dečki su se dobro držali i pokazali niz zanimljivih odlika. Protekom vremena i nagomilanim umorom u mišićima, posve logičnim za prvi pripremni tjedan, bilo je i sve više pogrešaka, a padao je i ritam igre. U završnoj dionici utakmice svoju su minutažu dobili i brojni domaći juniori i upravo u tom finišu, Martin Bašić, jedan od rijetkih iskusnijih prvotimaca koji je ostao na terenu, posprema loptu u mrežu za pobjedu domaćeg sastava.

JASTREBARSKO – Stadion Marijan Bradvić Mara. Gledatelja 80. Sudac: Solenički (Jastrebarsko).

STRIJELCI: 1:0 – Kordić (5), 1:1 – Štefanac (26), 2:1 – Bašić (82).

JASKA VINOGRADAR: Braje – Bašić, M. Miščin, Španić, Stepinac – Tv. Nad, Mićunović – Borovec, Kelava, I. Miščin – Kordić (još su igrali: Pustaj, Božić, Horvatić, Pleše, Obradović, Tomić, Lukina, Celić, Štimac). Trener: Sanjin Lucijanić.

KARLOVAC 1919 (JUNIORI): Andrić, Cindrić, Novosel, Ban, Sakoman, Pratnener, Bosiljevac, Bukovac, Štefanac, Tomac, Qeta (još su igrali: Kosić, Jurinčić, Lovrinović). Trener: Matija Štefančić.

Tomislav Tadić