JASKA VINOGRADAR – ILOVAC 0 : 0


Po teškom vremenu i izrazito visokoj temperaturi, Jastrebovi i Ilovčani odigrali su pripremni ogled bez pogodaka.


Mreže su mirovale svih devedeset minuta, a igralo se čvrsto i uz dosta prekršaja. Bilo je vidljivo da su noge svih aktera teške od napornih treninga, u punom jeku priprema, tako da ne čudi podosta pogrešaka u igri, a u kombinaciji s nepovoljnim klimatskim uvjetima i nešto slabiji intenzitet trke.
U nastavku je ipak bilo nešto lakše igrati. Celzijusi su malo pali, pa smo vidjeli energičniji i bolji nogomet, koji je donio nekoliko vrlo dobrih akcija i pokušaja, ponajviše domaće momčadi, ali put do pogotka nisu pronašli ni domaći plavi, ni gosti u žutom. Domaći trenerski dvojac bio je puno zadovoljniji drugom, nego li prvom dionicom igre, a kad se momčad do kraja priprema kompletira, osvježi i u potpunosti posloži, za očekivati je puno kvalitetnija izdanja i bolje rezultate kluba s Centrale.

JASTREBARSKO – Stadion Marijan Bradvić Mara. Gledatelja 30. Sudac: Kelečić (Jastrebarsko).
JASKA VINOGRADAR: Braje – Kopić, Miljević, I. Borković, Pintarić – Vađina – Borovec, Novosel, Belan, Prežgaj – M. Borković (još su igrali: Budinšćak, Cipovec, Mesic, M. Mravunac, Mioković, Vulje). TRENERI: Mislav Bradvić i Viktor Šimanović.

ILOVAC: Peraković, Rožić, L. Banjavčić, Ilić, Dmitrović, Matković, Vrbetić, Kladušan, Magdić, Grubešić, Kurečki (još su igrali: D. Frketić, Belić, F. Banjavčić, Filipčić, Knez, Cindrić, A. Frketić). TRENER: Miroslav Pribanić.
Tomislav Tadić