JASKA VINOGRADAR – DINAMO (J)  6 : 0

Nije nimalo lako izvještavati s utakmice koja od samog starta ni u čemu nije bila ravnopravna i koja je cijelim svojim tijekom bila jednosmjerna i predvidiva

Gosti, ionako inferiorni kvalitetom u odnosu na domaći sastav, bili su dodatno hendikepirani sa samo desetoricom igrača, s kojima su se hrabro i sportski borili koliko su mogli, punih 75 minuta, kada je spletom okolnosti momčad Ivice Antolića ostala sa svega šest igrača na terenu te je sudac Vuković bio prisiljen označiti kraj ovog dvoboja. Sama utakmica bila je očekivano i logično potpuno u znaku Jaskanaca koji su napadali cijelo vrijeme, nizali prigode i pogotke.

Na koncu, završilo je sa šest lopti u mreži inače odličnog Hercigonje, koji ne snosi odgovornost ni za jedan inkasirani pogodak, a istaknuo se s desetak odličnih intervencija i bio je uvjerljivo prvo ime svoje momčadi. U domaćoj momčadi, kojoj nije bilo lako igrati ovakvu utakmicu, treba svakako izdvojiti opakog egzekutora, četverostrukog strijelca Luku Rupčića i Martina Bašića, koji je bio već standardno opasan, okomit i konkretan, neumorno jureći desnim krilom kao na motoru. Konstantno raste forma Borne Kordića, a i svi ostali domaći akteri bili su na visini zadatka i dali su od sebe koliko je trebalo za još jedan uvjerljivi trijumf i ostanak na vodećoj poziciji ligaškog poretka.

JASTREBARSKO – Stadion Marijan Bradvić Mara. Gledatelja 50. Sudac: Vuković 6,5. Pomoćnici: Kršak i Škof (svi iz Zeline). Delegat: Petrac (Velika Buna).

STRIJELCI: 1:0 – Bašić (5), 2:0 – Rupčić (16), 3:0 – Kordić (27), 4:0 – Rupčić (42), 5:0 – Rupčić (56-11m), 6:0 – Rupčić (73).

JASKA VINOGRADAR: Braje -, Španić 7 (od 75. Mesic -), Miščin 7, Krnjus 7 (od 60. M. Borković -), Mićunović 7, Borovec 7, Kordić 7,5 (od 75. Belan -), Bašić 8, Tv. Nad 7 (od 46. Kopić 7), Rupčić 8,5, Meter 7 (od 60. Sedlar -). TRENER: Sanjin Lucijanić 7.

DINAMO JAKOVLJE: Hercigonja 6,5, Zadro 5,5, Špiček 5,5, D. Konjevod 5,5, Cesarec 5,5, Vrabec 5,5, A. Konjevod 5,5, Bursać 5,5 Gajski 5,5, Svetec 5,5. TRENER: Ivica Antolić 6.

IGRAČ UTAKMICE: Luka Rupčić.

Tomislav Tadić