Jaska ponovno živjela u duhu kazališta

Još se jednom okupio veliki broj Jaskanaca u kazalištu, i to s humanitarnom notom

Publika je dva dana uživala u izvedbama predstava „Kidaj od svoje žene“ i „Tko je ukrao malu balerinu“, a prikupilo se 1.200 Eura koje će Gradsko kazalište donirati obitelji Bradvić kojoj je nedavno u požaru izgorjela kuća.

Čim su to saznali, glumci su jednoglasno odlučili pomoći, a u to uključiti i svoju publiku koja ih je uvijek podržavala u svim aktivnostima i akcijama. „Zahvaljujemo svima koji su svojim dolaskom pokazali veliko srce, a nas nagradili pljeskom, srećom i osmijehom, što je najveća nagrada za naš trud“, ističu iz Gradskog kazališta Jastrebarsko.

No, time ne završavaju aktivnosti našeg Kazališta. Naime, u godini u kojoj slave svoj 55. rođendan, svojim će se predstavama predstaviti i u drugim hrvatskim gradovima.

Prvo je na redu gostovanje u Ozlju na terasi Starog grada Ozlja. Predstavu organizira Pučko otvoreno učilište Katarina Zrinska – Ozalj.
Nakon Ozlja, Gradsko kazalište Jastrebarsko putuje u Bjelovar, a potom i Županju, a pripremaju i premijeru nove predstave za djecu i to već ove jeseni.

GKJ