Jaska je bila domaćin državnog natjecanja komornih sastava

Glazbena škola Jastrebarsko bila je 2. i 3. prosinca izvrstan domaćin 59. hrvatskom natjecanju učenika i studenata glazbe, državnom natjecanju komornih sastava
Natjecala su se 182 učenika i studenta glazbe u 69 komornih sastava iz cijele Hrvatske. Izvele su programe koje su na umjetnički i tehnički iznimnom nivou pripremili pod mentorstvom svojih profesora. Ocjenjivački žiriji bili su sastavljeni od renomiranih profesora s hrvatskih glazbenih škola i Muzičke akademije u Zagrebu.

Jaskanska glazbena škola još uvijek prima mailove i izraze zahvalnosti i komplimente od sudionika za izvrsnu organizaciju, profesionalnost, ljubaznost i entuzijazam svih svojih djelatnika u provedbi ovog natjecanja. Vrhunske izvedbe mladih glazbenika i poštivanje protokola odvijanja natjecanja uživo od strane svih sudionika pobijedili su pandemiju.
-Ovo državno natjecanje velik je događaj i značajna promocija naše škole i Jastrebarskog. Ovim putem zahvaljujemo Gradu na potpori i izvrsnoj suradnji koje su doprinijele uspješnoj organizaciji ovog natjecanja. Zahvaljujemo posebno zamjenici gradonačelnika gospođi Nikolini Ribarić, koja je svojim dolaskom uveličala svečanost te toplim i lijepim riječima proglasila 59. natjecanje učenika i studenata glazbe otvorenim. Svim natjecateljima, posebno laureatima, čestitamo od srca, rekla nam je ravnateljica Glazbene škole Jastrebarsko profesorica Iva Barač.
I.K.