JAGLACI ZA DAN ŽENA

Članovi gradske organizacije SDP-a Jastrebarsko danas su tradicionalno obilježili Međunarodni dan žena prigodnom podjelom jaglaca

Dan žena obilježava se u Jaski svake godine kao podsjetnik na sva dostignuća žena u svim područjima života, ali i na povijesnu borbu žena za ravnopravniji položaj u društvu. Ovom simboličnom gestom članice i članovi SDP-a Jastrebarsko žele pokazati kako se zalažu za ravnopravan položaj žena u našem društvu i gradu.

Međunarodni dan žena lijepa je tradicija, ali neka svaki dan bude prilika za isticanje ravnopravnosti i težnji ka društvu u kojem su jedini kriteriji znanje, stručnost i želja za radom te jednake mogućnosti za sve, ističu u jaskanskom SDP-u.

-Čestitam Međunarodni dan žena svim svojim sugrađankama sa željom da ne samo taj već i svi ostali budu dani u kojima će se potvrditi i cijeniti važnost njihove uloge u životima svakoga od nas. Žene su one koje obogaćuju i uljepšavaju svijet u kojem živimo, rekao je ovom prilikom gradonačelnik i predsjednik jaskanskog SDP-a Zvonimir Novosel.

I.K.