Izvrsna suradnja Sportske zajednice i Jamnice plus


Na obostrano zadovoljstvo Sportska zajednica Grada Jastrebarskog i kompanija Jamnica plus d.o.o. nastavljaju suradnju treću godinu zaredom.

Osim što nas redovito prate sa svojim proizvodima na svim većim manifestacijama, posebice prirodnom mineralnom vodom Jana koja izvire i puni se u okolici Jastrebarskog, Zajednica je s kompanijom Jamnica plus d.o.o. potpisala i ugovor o sponzoriranju odnosno sufinanciranju naših aktivnosti, pa tako i aktivnosti naših članica.
Jamnica plus d.o.o. je kompanija koja na području Grada Jastrebarskog posluje dugi niz godina, te osim centralnog skladišta u Jastrebarskom, posebno je ponosna na punionicu u Svetoj Jani gdje se nalazi izvor i punionica prirodne mineralne vode Jana, jednog od nepoznatijih hrvatskih brendova.
Prije kratke blagdanske pauze, polaznike korektivne gimnastike smo iznenadili malim prigodnim poklonima, majicama s logom projekta i bočicama Jane koja je idealna za hidraciju tijekom vježbanja! Kada se vrate s blagdana dočekat će ih iznenađenje u vidu novih rekvizita!
Zahvaljujući potpori, osim sufinanciranja projekta Korektivne gimnastike za treću životnu dob koji je besplatan za sve polaznike, osigurana su nam dodatna sredstva i za nabavu novih rekvizita koji će se koristiti u kvalitetnijoj pripremi treninga naših građana zlatne dobi.
M.G.