Izvanredna akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Akcija će se održati u petak, 22.3.2024. godine u Centru za kulturu Jastrebarsko, od 15,00 do 18,00 sati

Organiziranjem izvanredne akcije darivanja krvi imamo priliku pokazati da je potrebno pomagati, a darivanje krvi je jedan nesebičan i plemenit čin jer pomažemo tako da darujemo vlastitu krv. Hvala našim darivateljima koji su pokazali razumijevanje za sve otežane uvjete darivanja krvi te su strpljivo i odgovorno čekali na akcijama, a sve sa ciljem kako bi darovali svoju krv te na taj način nekome i spasili život. Drago nam je što su se i oni prilagodili novoj situaciji te su se akcije odvijale neometano i bez ikakvih poteškoća.

Možemo reći da je krvna slika našeg grada i općina itekako dobra jer na naše darivatelje možemo računati te tako vjerujemo da će se i odazvati na izvanrednu akciju darivanja krvi svi oni koji mogu darivati krv. Smanjene zalihe su stvaran pokazatelj iznimno teške situacije HZTM jer to znači da nema dostatnih zaliha, a to znači i odgađanje mnogih operacija te je otežana skrb za bolesne kojima je ta dragocjena doza neophodna za život.
Akcija će se održati u petak, 22.3.2024. godine u Centru za kulturu Jastrebarsko, od 15,00 do 18,00 sati.
Pozivamo sve dobrovoljne darivatelje koji su u mogućnosti darovati krv da se odazovu na ovu izvanrednu akciju darivanja krvi.

GDCKJ