Informativna radionica za obrtnike i poduzetnike

Na informativnoj radionici za obrtnike i poduzetnike najavljeni natječaji za 2023. godinu

U suradnji Udruženja obrtnika Jastrebarsko i obrta „HD KONZALTING“ uz podršku Grada Jastrebarskog, u prostorijama Centra za kulturu Jastrebarsko održana je informativna radionica za obrtnike i poduzetnike na temu bespovratnih potpora iz domaćih i EU/NPOO fondova i subvencioniranih kredita HAMAG-a, HBOR-a – za 2023. godinu.

Pozdravnim riječima, radionicu su otvorili gradonačelnik Zvonimir Novosel i predsjednik Udruženja Saša Krljan, istaknuli važnost održavanja ovakvih radionica s ciljem što veće informiranosti pomoću kojih obrtnici i poduzetnici mogu unaprijediti i proširiti svoje poslovanje.

Radionicu je vodio Hrvoje Duk, obrtnik, koji već više od 20 godina uspješno priprema, prijavljuje i provodi brojne projekte subvencioniranih potpora i kredita iz domaćih i EU fondova.  Prezentirao je i najavio bespovratne potpore, kao i financijske instrumente te odgovarao na sva postavljena pitanja.

Prva ovogodišnja radionica u organizaciji jaskanskog Udruženja održana je s ciljem najave i predstavljanja natječaja, iskustvima poduzetnika s natječajima, očekivanjima, pojašnjenjima te primjerima dobre prakse, kako ne bi propustili prilike za dobivanje sredstava koje će im omogućiti rast i razvoj te iskoristili mogućnosti koje im se pružaju.

Monika Čunko