I na županijskim cestama kreću brojni radovi

Građani Jastrebarskog upoznati su s brojnim radovima na sanaciji nerazvrstanih cesta koji su započeli ili će uskoro započeti, a radovi će se izvoditi i na županijskim cestama

S ciljem boljeg informiranja građana, sazvan je sastanak Grada i županijskih službi koje upravljaju ovim cestama, kako bi se pravovremeno vodila briga o najvećoj mogućoj funkcionalnosti prometa u dolazećim mjesecima.
Naime, iz Fonda solidarnosti EU i Zagrebačkoj je županiji, kao i Županijskoj upravi za ceste Zagrebačke županije, odobreno financiranje koje se u najvećoj mjeri odnosi na sanaciju klizišta i to na području Plešivice i svetojanskom području.
Osim toga, izvodit će se radovi i na sanaciji propusta na županijskoj cesti u Gornjem Desincu, sanaciji mosta u Gornjoj Reki, kao i interventne sanacije kolnika na županijskim cestama u naseljima Plešivica, Hrastje Plešivičko i Malunje.
Građani će biti pravovremeno informirani o regulaciji prometa, a s obzirom na velik broj radova koji će se odvijati paralelno, čime će i biti riješen značajan broj problema na cestovnoj infrastrukturi, unaprijed molimo za strpljenje.

P.A.