I jaskanski HDZ predao kandidacijske liste

Kandidat Hrvatske demokratske zajednice za gradonačelnika Jastrebarskog Andrej Krlin, zajedno sa kandidatom za zamjenika Matejem Jambrovićem te užim vodstvom HDZ Jastrebarsko predao je u četvrtak, 29. travnja kandidacijske liste za gradonačelnika, Gradsko vijeće te vijeća mjesnih odbora i gradskih četvrti na predstojećim lokalnim izborima.

Tom prigodom Andrej Krlin kazao je kako ga veseli skori početak službene kampanje za predstojeće lokalne izbore tijekom koje želi svojim sugrađankama i sugrađanima predstaviti nove ideje i novi smjer upravljanja Jaskom.„Vrijeme je da probudimo Jasku! Vrijeme je da naš grad vratimo u ruke građana i pitamo ih što žele, u kojem smjeru vide razvoj Jaske; da poslušamo njihove potrebe; da budemo otvoreni i transparentni; da poduzetnike pitamo kako im možemo pomoći; da obiteljima jaskanskog kraja pružimo nove mogućnosti, a mladima osiguramo mjesto za perspektivnu budućnost.

Pozivam sve da nam se pridruže u buđenju Jaske te da svojim glasom na predstojećim lokalnim izborima podrže mene i moj tim, tim mladih, stručnih i entuzijastičnih ljudi koji nude novu viziju našeg grada.“Iz HDZ-a Jastrebarskog ističu kako na listi za gradsko vijeće izlaze s pomlađenim sastavom koji je spreman odigrati četverogodišnju utakmicu i uspješno upravljati gradom. Upravo zato su se trudili sastaviti listu na kojoj će biti zastupljeni kandidati iz svih prigradskih naselja, kao i listu koja nude različite, konkretne, obrazovane i provjerene kandidate.
GO HDZ Jaska