HUMANITARNA AKCIJA LJETNE LIGE ZAPOSLENIKA 2022.

U ljetnim mjesecima tijekom lipnja i srpnja odigrala se treća po redu malonogometna liga zaposlenika s područja  Grada Jastrebarskog pod pokroviteljstvom Jamnica plus d.o.o

Kao i do sada nagradni fond za prva tri mjesta u dogovoru svih ekipa sudionika išao je u humanitarne akcije koje ekipe same odabiru.
Obzirom na određene logističke probleme oko realizacije, početkom mjeseca uspjeli su se realizirati svi prijedlozi ekipa koje su osvojile prva tri mjesta na Ligi zaposlenika.

Tako je ovogodišnji osvajač Lige OBRTNICI JASTREBARSKO sudjelovao u nabavci sportske opreme za članove Nogometnog kluba Jaska Vinogradar. Iznos od 3.000 kuna bio je namijenjen za pomoć najmlađim članovima kluba kojima se po odluci vodstva kluba pomoglo u kupnji cijelog sportskog kompleta koji se sastoji od dresa, štucni, trenirke, vjetrovke i zimske jakne.

Zajedničkom akcijom ekipa koje su osvojile drugo i treće mjesto, odnosno tvrtke KRKA i LIDLA, pružena je pomoć jednoj jaskanskoj obitelji slabijeg imovinskog stanja. Na taj način po molbi obitelji, kupljen je sobni ormar u vrijednosti od 3.000 kuna.
Osim navedenih tvrtki, na trećem izdanju lige sudjelovale su i ekipe tvrtke POSSEHL, DRVNA INDUSTRIJA RUBINIĆ, JAMNICA, PODRUM MLADINA I VINARI PLEŠIVICE, POLICIJSKA POSTAJA JASTREBARSKO I GRAD JASTREBARSKO.
Ovim putem organizator Lige zaposlenika, Sportska zajednica još jednom se zahvaljuje svim tvrtkama i sponzoru Jamnica plus d.o.o na sudjelovanju u Ligi zaposlenika s nadom da se vidimo i sljedeće  godine.

M.G.