HSS u našem gradu izlazi samostalno na izbore

Članovi Gradske organizacije HSS-a Jastrebarsko danas su prikupljali potpise za lokalne izbore koji će se održati 16. svibnja.

Jaskanski haesesovci prikupljaju potpise u svom prostoru u centru grada koji se iznajmili za aktivnosti oko ovogodišnjih lokalnih izbora. Atmosfera u njihovom izbornom stožeru je optimistična, a na izbore izlaze s kandidatom za gradonačelnika i listom za Gradsko vijeće. HSS-ov kandidat za gradonačelnika je Krunoslav Tandarić, a njegova zamjenica je Željka Božić. Kažu nam da su već prikupili dosta potpisa i u izbore kreću s realnim očekivanjima.


Naš cilj je učiniti ovaj grad još boljim i ugodnijim za življenje svih njegovih stanovnika, rekli su nam Krunoslav Tandarić i Željka Božić. U svojem programu posebnu pažnju posvećuju najranjivijim skupinama društva, djeci i starijim osobama. Stoga im je jako važno izboriti se za izgradnju dona za starije osobe koji bi imao i mogućnost palijativne skrbi, rekla nam je Željka Božić. Tu je svakako veoma važna i prioritetna izgradnja još jednog vrtića u našem gradu. Nije dovoljno samo govoriti o većem natalitetu, treba se pobrinuti da roditelji i djeca ne čekaju na mjesto u vrtiću, ističu u jaskanskom HSS-u.

Podršku jaskanskim haesesovcima danas je došao dati i Hrvoje Frankić, kandidat za zamjenika župana Zagrebačke županije.
I.K.