Gradsko kazalište Jastrebarsko poziva: primi se knjige!

Svjesno važnosti čitanja, ali i razmjene dojmova o pročitanome Gradsko kazalište Jastrebarsko u travnju pokreće svoj književni klub

U utorak 30.travnja – mjeseca koji je skroz u znaku knjige s obzirom na to da ugošćuje Dan hrvatske knjige, a odmah potom i Svjetski dan knjige i autorskih prava – svi zainteresirani moći će iznijeti svoje mišljenje o odabranom naslovu.


Sudjelovanje u klubu je besplatno, a prijaviti se možete na gkj1968@gmail.com do 27. u tekućem mjesecu za naredni mjesec. S obzirom na nemogućnost nabavke knjiga u Jaski, GKJ svim zainteresiranima, uz uplatu na račun, nudi mogućnost nabavke odabranog naslova koji ćete moći preuzeti prema dogovoru. Prilikom prijave potrebno je naglasiti treba li Vam knjiga ili ne. Susret knjiških moljaca rezerviran je za zadnji utorak u mjesecu od 19:30, a moderirat će ga Lucija Severinac.

Kažu da je čitanje predivan način zbližavanja ljudi u svijetu koji u sve većoj mjeri pokušava između nas podignuti zidove i prepreke, zato se primite knjige.
Za sve dodatne informacije posjetite društvene mreže Gradskog kazališta Jastrebarsko.

GKJ