Gradonačelnik Novosel kampanju otvorio obilaskom Dragovanščaka i Slavetića


Zvonimir Novosel, aktualni gradonačelnik i kandidat za gradonačelnika i na predstojećim izborima sa svojim je suradnicima posjetio mještane Dragovanščaka, Goljaka, Hrašća, Slavetića i Brebrovca s ciljem razmjene mišljenja o potrebama ovih naselja te uvrštavanju istih u program za novi mandat.

????????????????????????????????????

Gradonačelnik je, kao i uvijek, u ovom kraju dočekan u prijateljskoj atmosferi te je ovaj posjet svojim sugrađanima iskoristio za razgovor o temama i projektima koji bi život u ovim naseljima učinili kvalitetnijim. Ovom prilikom zahvalio je mjesnom odboru na suradnji te pozvao mještane da se uključe u formiranje novih, kako bi zajedničkom suradnjom i u novom mandatu aktivno doprinijeli boljitku svojega kraja.
????????????????????????????????????

Novosel je također podsjetio na brojne jaskanske projekte u čijoj realizaciji je sudjelovao i aktualni kandidat za župana Zagrebačke županije, Mihael Zmajlović, te je pozvao mještane da mu daju podršku na predstojećim izborima. „Jaskanski kraj godinama je zapostavljan od strane Županije, pa je za bolju budućnost našega kraja izuzetno važno da budući župan postane upravo naš Jaskanac!“

LB