Građani će na izborima u Zagrebačkoj županiji izabrati energiju, znanje i viziju

VELIKA GORICA, 7. svibnja – Mihael Zmajlović, kandidat za župana Zagrebačke županije, osvrnuo se danas u Velikoj Gorici, na korupciju u Zagrebačkoj županiji, ali i na činjenicu da stanovnici Zagrebačke županije na ovim izborima mogu birati kvalitetan program i napokon imati Županiju kakvu trebaju.

„Korupcija i neefikasnost okovali su ne samo Veliku Goricu, nego i cijelu Zagrebačku županiju. Politička korupcija u Zagrebačkoj županiji, započela je upravo ovdje, kad su trenutni župan i HDZ potpisali svoj koalicijski i projektni sporazum i počeli koruptivno vladati ovom Županijom. No, danas je pred nama prilika da na lokalnim izborima izaberemo mladu ekipu ljudi koji imaju znanje, viziju i energiju da ovu Županiju napokon pretvore u efikasnu, modernu i transparentnu Županiju koja će svojim stanovnicima pružati sve adekvatne usluge – od zdravstva, obrazovanja, kvalitetnog prijevoza i svih ostalih usluga“, rekao je Zmajlović.
Mihael Zmajlović u Velikoj Gorici podržao je danas Ivu Jelušića kao kandidata za gradonačelnika. Osim Zmajlovića, podršku Jelušiću je dao i Peđa Grbin, predsjednik SDP-a.
„Jučer smo imali priliku čitati o optužnici bivšem ministru i istaknutom članu HDZ-a, u kojoj je pobrojano pola kaznenih djela iz Kaznenog zakona. Korupcija koja je dominantna u našem društvu, nije samo nacionalna, ona postoji u Županiji, u Velikoj Gorici. Ovdje svi znaju da ako nisi dio vladajuće klike, ne možeš dobiti posao, a svi ti namješteni poslovi, na kraju dana svale se na leđa građana. Građani u Velikoj Gorici to znaju i ja sam uvjeren da će na lokalnim izborima 16. svibnja glasati za promjene“, poručio je Grbin.
SDP ZŽ