Festival pjenušaca i jagoda oduševio posjetitelje iz cijele Hrvatske

Prekrasno vrijeme i velik trud organizatora, kao i samih vinara, učinili su ovogodišnji, peti po redu Festival pjenušaca i jagoda nikad posjećenijim

Posjetitelji su pristizali iz cijele Hrvatske pa i šire kako bi uživali u ponajboljim hrvatskim pjenušcima i domaćim jagodama, a bilo je tu i glazbenog programa, radionica i brojnih drugih sadržaja.

Uz organizirani prijevoz Old Jack oldtimer kombijima, bilo je lakše obići čak 13 vinarija koje su otvorile svoja vrata:  Robert Braje, Kolarić Coletti, Dobra berba, Gregorić, Griffin Ivančić, Ivan Ivančić, Jagunić, Korak, Kurtalj, Sirovica, Tomac & Bajda, Šember, i od ove godine vinarija Režek, a u poslasticama se uživalo i u Hotelu Princess koji je dugogodišnji sudionik Festivala. Posebna je bila i prilika za obilazak nasada jagoda lokalnog proizvođača OPG – a Damira Gregorića.

Proslavili smo nevjerojatnih pet godina Festivala pjenušaca i jagoda! Hvala svima koji su bili dio ovog posebnog događaja i što su svojim prisustvom učinili ovaj jubilej nezaboravnim“, poručuje Petra Masnec iz jaskanske Turističke zajednice.

Festival je organizirala Turistička zajednica grada Jastrebarskog uz podršku Grada Jastrebarskog, a uz pokroviteljstvo Jane.

P.A.