EMOCIJE I OVACIJE NA PREMIJERI

Dom kulture Jastrebarsko bio je u srijedu 15. lipnja ispunjen do posljednjeg mjesta na premijeri predstave “Što govoriš, to postojiš” Gradskog kazališta Jastrebarsko

Dvorana je bila ispunjena emocijama, a publika je glumice i glumce tijekom, a posebno na kraju predstave, nagradila dugotrajnim pljeskom i ovacijama!

Naime, premijerno izvođenje nove dječje predstave Gradskog kazališta Jastrebarsko “Što govoriš, to postojiš” u izvedbi polaznika Male škole glume oduševilo je jaskansku kazališnu publiku kojoj su Klara Blažek i Lucija Severinac uz pomoć mladih glumaca servirale pravu kazališnu poslasticu.

Mladi i talentirani glumci svoj su glumački dio odradili besprijekorno čime su samo potvrdili ono što smo i ranije znali – za jaskansku kazališnu budućnost ne treba se bojati!

Svi oni koji još nisu vidjeli novu predstavu nemaju razloga za brigu jer za njih je već zakazan sljedeći termin. Još jedna izvedba predstave će se naime u istom prostoru ponovno odigrati u subotu, 18. lipnja s početkom u 10 sati!
Ne propustite! Nećete požaliti!

Rad Male škole glume u ovoj sezoni u najvećoj su mjeri podržali Grad Jastrebarsko, Zajednica kulturno-umjetničkih udruga Grada Jastrebarskog, Savjet mladih Grada Jastrebarskog, Centar za kulturu Jastrebarsko, Vode Jastrebarsko ali i Zagrebačka županija.

GKJ