DVA DRUGA MJESTA VIKTORIJE OSLAKOVIĆ NA MEĐUNARODNOM TURNIRU U VARAŽDINU

Mlada članica STK Jaska Viktorija Oslaković osvojila je dva druga mjesta na 16. Međunarodnom memorijalnom turniru Mirko Abramović koji je održan u Varaždinu

Prvog dana natjecanja Viktorija je igrajući u ekipi zajedno s Petrom Gašpar iz HASTK Mladost Zagreb osvojila drugo mjesto u ekipnom dijelu natjecanja nakon što je u finalu bolja od njih bila slovenska ekipa NTK Fužinar Interdiskont iz Ravne na Koroškem.
Drugog dana slijedio je nastup u višoj starosnoj kategoriji kadetkinja gdje je nastup okončala u osmini finala što je odličan rezultat s obzirom da je ostvaren u konkurenciji i po dvije godine starijih igračica.

Trećeg dana igrana je kategorija mlađih kadetkinja u kojoj je Viktorija opravdala ulogu druge nositeljice turnira nakon što je u polufinalu vrlo uvjerljivo uzvratila slovenki Neži Horvat za poraz u ekipnom dijelu natjecanja i na taj način ostvarila ulaz u još jedno finale na velikim turnirima. Na žalost Viktorija nije uspjela u finalu stići do pobjede pa se je morala zadovoljiti drugim mjestom koje ju je zadržalo u krugu najbolje tri mlađe kadetkinje Hrvatske prama rang listi Hrvatskog stolnoteniskog saveza.

STK Jaska