Drvna industrija Rubinić jedina bez poraza


U utorak i srijedu odigrane su utakmice 5 kola Lige zaposlenika, te utakmice koje su odgođene zbog poslovnih i privatnih obaveza ekipa.

Kako se bližimo sredini Lige postaje jasnije da će ekipa DIR bit važan faktor u krojenju samog vrha tablice. U utorak su odigrane dvije, a srijedu četiri utakmice.

Utorak :
DIR – Obrtnici Jastrebarsko 5:1
Grad Jastrebarsko – Ireks 2:2

Srijeda:
Ireks – Obrtnici Jastrebarsko 6:2
Lidl – Kaufland 4:0
Krka – Jamnica 6:2
Obrtnici Jastrebarsko – Kaufland 5:1
Sami rezultati ekipa pokazuju da je Liga ujednačena i da će se za jasniji i ukupni poredak na tablici pričekati zadnja kola koja su na rasporedu krajem srpnja.

Osim podjednake kvalitete ekipa, svakako važan faktor koji odlučuje o rezultatima utakmica je sposobnost ekipa da adekvatno zamijeni one igrače koji zbog poslovnih ili privatnih razloga ne mogu prisustvovati na utakmicama. Upravo navedeno dovodi do činjenice da su utakmice zanimljivije, te će se time i dodatno zakomplicirati poredak na tablici.
Sljedeće kolo igra se u subotu (03.07), a po rasporedu odigrati će se dvije utakmice. Derbi utakmicu prema stanju na tablici igraju ekipe DIR i Jamnica koji su najavili i zajedničko druženje nakon utakmice uz roštilj, bez obzira na rezultat, dok će Grad Jastrebarsko pokušati iznenaditi Obrtnike Jastrebarsko.
Subota:
20.30 Grad Jastrebarsko – Obrtnici Jastrebarsko
21.15 DIR – Jamnica
Vidimo se na Centrali!
M.G.