DONACIJA DENISA KOLINGERA

Hrvatski nogometni internacionalac, dijete Nogometnog kluba Jaska, Denis Kolinger, ovih je dana ugodno iznenadio i razveselio sve u Nogometnom klubu Jaska Vinogradar, donacijom trenirki i lopti za potrebe naše seniorske momčadi kao i podmlatka kluba

Denis, inače vjerni pratitelj naše službene klupske Facebook stranice, ovim je velikim potezom pokazao svoje veliko srce i još jednom potvrdio da nije zaboravio gdje je počeo svoju sjajnu nogometnu karijeru i koji je klub duboko urezan u njegovom srcu.

Denis Kolinger je u Nogometnom klubu Jaska proveo sedam godina, igrajući u limačima i pionirima od 2000. do 2007. godine. Potom je prešao u NK Zagreb, čiji je član bio od 2007. do 2016. Zatim igra za zagrebačku Lokomotivu (2016.-2021.), danski Vejle (2021.-2022.), a od ljeta 2022. godine član je rumunjskog CFR Cluja. Nastupio je 19 puta za hrvatske mlade reprezentacije, a upisao je i jedan nastup za A sastav naših Vatrenih, 27. svibnja 2017. protiv Meksika u Los Angelesu.
Igrači, trener, uprava i članovi NK Jaska Vinogradar, od srca zahvaljuju Denisu na ovoj predivnoj gesti, nadajući se skorašnjem susretu s njim i želeći mu sve najbolje, kako u privatnom životu, tako i u daljnjem tijeku njegove nogometne karijere.

Tomislav Tadić