Diplome su u rukama, vrijeme je za ljetne praznike!

Još četvero jaskanskih umirovljenika završilo je besplatni informatički centar, a ukupno je kroz ovu edukaciju prošlo njih 222. 

Prilika je to za stjecanje novih znanja, ali i druženje i razmjenu iskustava. Polaznicima je diplome podijelila zamjenica gradonačelnika Nikolina Ribarić koja je istaknula kako je Grad ponosan na svoje starije sugrađane koji su pravi primjer da uz veliku volju čovjek uči cijeloga života.

Svaki povratak u školske klupe u nas unosi radost i zaigranost. Sretna sam kad vidim taj dječji sjaj u vašim očima, želju za novim znanjima i iskustvima. To nam govori kako u obrazovanje i nadalje treba ulagati, i to u svakoj životnoj dobi!, istaknula je Nikolina Ribarić. Pridružio joj se ravnatelj Centra za kulturu Nikola Fabijanić te najavio novi tečaj, a u dogovoru s korisnicima, možda i u naprednom modulu.

Grad Jastrebarsko osigurava sredstva za ovaj projekt, kao i za besplatne tečajeve engleskog i njemačkog jezika koji se također provode u suradnji s Centrom za kulturu Jastrebarsko te za besplatno vježbanje u suradnji sa Sportskom zajednicom grada.

P.A.