Denis Kolinger potpisao za rumunjski Cluj

Nakon danskog Vajla, najbolji jaskanski nogometaš Denis Kolinger ovih je dana prešao u redove Cluja, prvaka rumunjske prve lige

Sve se odvijalo iznenada i relativno brzo. Naime, nakon odmora u Hrvatskoj Denis se vratio u Dansku, napravio testiranja s ekipom i onda dobio poziv koji je na prvu odbio, ali nakon toga zvao ga trener Cluja s kojim je o svemu detaljno popričao a klub dao bolju ponudu i Denis je ponudu prihvatio.
-Cluj je stvarno veliki i odlično organiziran klub koji je zadnjih pet godina prvak Rumunjske, a ove godine kreće s kvalifikacijama za ligu prvaka! Jučer sam stigao u Austriju gdje se ekipa priprema i danas sam se priključio treninzima, rekao nam je u razgovoru Denis.
U nekoliko sam navrata govorio da mi je u Danskoj bilo predivno, i sigurno to ostaje lijepo iskustvo za čitavu karijeru i život, ali ovo je nogomet i nikad ne znaš gdje te može odvesti. Hvala svima na porukama podrške, veliko hvala mojoj obitelji i prijateljima koji su uvijek uz mene, poručio je Denis Kolinger.

Ivica Krčelić