Dani vina po prvi puta održani u podrumima

U potpuno drugačijem obliku, ali uz puno truda jaskanskih vinara, održani su Dani vina u podrumima.

Manifestacija je to koja je već postala tradicionalna, no ove je godine po prvi put održana u dvorištima i podrumima vinara, što je bio pun pogodak. U tri dana brojni su posjetitelji degustirali zanimljiva vina i pjenušce, uz dobru gastro ponudu i zabavni program.


Ljubitelji dobre kapljice okupili su se u Agro Damir Drago Režek gdje su uživali u degustacijama vina. Vinarija Jagunić ponudila je svojim posjetiteljima doživljaj za pamćenje jer uz degustacije vina bili su tu i Reshetka internacional burgeri. Radionica Vjeke Stojišića – WSET, Master class Tko je pjenušav, a tko narančast okupila je one koji žele znati više o vinima, a za izvrsnu zabavu bili su zaduženi bend Copy paste duo, Gospodari tambura i Funk off, kao i Peđa Bajović i njegov stand up.


Gosti restorana Kuna već dobro znaju da ovdje mogu dobro jesti i popiti dobru čašu probranog vina, a sad su se u to uvjerili i posjetitelji manifestacije. U Gospodarstvu Kurtalj ovih su dana užurbano, nakon Diplomatske berbe otvorili svoj podrum i primili brojne goste koje je zabavljao DJ Karlo K, Bingo & Gringo i Banda odabrana.


Već sam naziv vinarije Dobra berba govori o tome koliko je dobra ponuda u ovoj vinariji gdje se osim u vinima moglo uživati u zanimljivom izboru hrane i nastupu DJ-a.
Posjetitelji gospodarstva Sirovica osim u vinima uživali su i u nastupu Trio guattro benda, a u OPG Ivan Ivančić mogli su kušati i domaće sireve i nareske te se zabaviti uz DJ Bistra i DAR MAR duo acoustic. U susjednoj vinariji Griffin Ivančić goste je grijala dobra atmosfera uz tamburaše, a organizirane su vođene degustacije vina i pjenušaca.


I u centru Jastrebarskog kušala su se izvrsna vina, i to u Kući dobrog vina TOMAC & BAJDA. Ni kiša nije pokvarila dobro raspoloženje posjetitelja koji su se uvjerili kako Jaska i jaskanski vinari zaista pružaju najviše.
Petra Masnec