Čestitke najboljim mladim borcima svijeta

 

Borci Kickboxing kluba Jastreb sa Svjetskog su se prvenstva održanog u Italiji vratili s čak 9 medalja, na ponos svojih trenera, kluba, roditelja i grada Jastrebarskog

Na ovom izvanrednom uspjehu čestitao im je gradonačelnik Zvonimir Novosel sa svojom zamjenicom Nikolinom Ribarić i predsjednikom Gradskog vijeća Leonom Bastašićem koji su se pridružili i organiziranom subotnjem dočeku na Strossmayerovom trgu.

Članovi Kluba donijeli su svome gradu dvije zlatne, dvije srebrne i pet brončanih medalja. Zlato su donijele Dora i Eva Matić, srebro Leon Kelečić i Fabijan Širanović, a broncu Paola Matić, Fabijan Širanović, Ivan Maretić i Maša Širanović koja je osvojila dvije brončane medalje.

Na Svjetskom su prvenstvu sudjelovali i Fran Grubiša, Marko Mavračić, Leon Kišan i Matej Žamarija, a vodili su ih trener, ujedno i izbornik hrvatske kickboxing reprezentacije Željko Derdić i trener Henrik Matić.

„Neizmjeran je osjećaj ponosa imati u svome gradu ovakve sportaše. Najbolje na svijetu u svome sportu! Sretni smo što vas Grad Jastrebarsko može pratiti na sportskom putu i biti vam podrška. Hvala vam što naš grad promovirate kao malu sredinu velikog sportskog srca, kao pravi grad sporta!“, istaknuo je gradonačelnik Zvonimir Novosel.

Mladi natjecatelji redom su istaknuli kako je za njih ovo bilo prekrasno iskustvo, a osobito ih se dojmio doček koji su za njih organizirali roditelji i sugrađani.

Treneri su iskoristili ovu priliku i da zahvale Gradu na podršci, kao i Sportskoj zajednici Grada Jastrebarskog koju je predstavljao tajnik Marko Gvozdanović.

P.A.