Čestitke jaskanskim mladim glazbenicima

Učenici Glazbene škole Jastrebarsko ostvarili su iznimne uspjehe na 60.državnom natjecanju učenika i studenata glazbe koje je održano u Jastrebarskom početkom travnja

Na sjajnim rezultatima čestitao im je gradonačelnik Zvonimir Novosel sa svojom zamjenicom Nikolinom Ribarić te istaknuo kako je uspjeh naših učenika još veći jer je škola bila i organizator natjecanja čime je Jaska ponovno pokazala kako je grad izvrsne glazbe i vrsnih glazbenika.

Nikolina Ribarić dodala je kako čestitke od srca treba uputiti i mentorima i profesorima, jer i sama zna kako je nagrada za rad s djecom u njihovom zadovoljstvu i rezultatima.

Ravnateljica Glazbene škole Jastrebarsko Iva Barač osvrnula se na samo natjecanje te istaknula kako su prve nagrade osvojili učenici profesora Gorana Jurkovića:

  • Marko Golub, 1.kategorija, 98.03 boda
  • Karla Kišan, 2.kategorija, 99.30 bodova
  • Ena Jurković, 2.kategorija, 99.45 bodova
  • Veronika Hodak, 3.kategorija, 98.78 bodova

Marija Pavlović natjecala se u disciplini flaute, u 1.kategoriji i osvojila drugu nagradu, s visokih 97,96 bodova i to pod mentorstvom Ive Zbožinek Janušić.


Sve učenike na glasoviru pratila je profesorica Elizabeta Skobe Barbir.
Učenici su izrazili zadovoljstvo postignutim rezultatima, sretni što su i sami doprinijeli u lijepoj glazbenoj promociji svoga grada.

P.A.