Božićno izdanje “Oko jedne hiže” u Jastrebarskom!

Kazalište Škrabe poziva Vas na posebno božićno izdanje hit-predstave “Oko jedne hiže” autora i redatelja Nine Škrabea u nedjelju, 19. prosinca 2021. u 19:30 sati u velikoj dvorani Glazbene škole Jastrebarsko.

Nakon izuzetno uspješnih gostovanja u Pribiću, Donjoj Kupčini, Svetom Ivanu Zelini i Klinča Selu te rasprodane božićne “Hiže” u prosincu 2019, nakon pandemijske dvogodišnje pauze “Hiža” se vraća kući u Jastrebarsko. Jaskancima i njihovim gostima, starim fanovima ove predstave, ali i novim gledateljima sada se napokon pruža jedinstvena prilika da ovu predstavu, koju je do sada vidjelo više od 2000 ljudi, napokon pogledaju u Jastrebarskom. Ovo će biti posebna božićna “covid” verzija ove predstave s nikad prije ni poslije viđenim novim zapletima i raspletima radnje pa svakako dođite!
Ulaznice po cijeni od 30 kuna moći će se kupiti na ulazu u Glazbenu školu Jastrebarsko jedan sat prije početka predstave. Ulaz u Glazbenu školu moguć je uz predočenje važeće EU digitalne COVID potvrde ili negativnog testa na COVID.
Veselimo se Vašem dolasku – vidimo se “Oko jedne hiže”!