Bicikl jedan za smiješak jedan!


Humanitarnu udrugu “Rijeka ljubavi” iz Osijeka nedavno su posjetili pripadnici Interventne policije PU karlovačke i donirali 720 paketa hrane u vrijednosti od 50 tisuća kuna. Tom prilikom predsjednica Udruge Štefica Čučak, zamolila ih je za pomoć u donaciji bicikala, jer skrbe za preko 600 djece čije obitelji žive od malih socijalnih primanja i ne mogu im kupiti bicikl.

Zapovjednik Interventne jedinice, naš Jaskanac i poznati humanitarac Ivana Hodak, pokrenuo je odmah u svojoj jedinici akciju prikupljanja bicikala (za djecu ili odrasle). Odlučili su da će kao jedinica kupiti bicikl, ali će se i svi pripadnici jedinice potruditi da nađu još drugih osoba ili tvrtki koji su spremni donirati bicikle.
Ivan Hodak odlučio je ovim putem pozvati i svoje sugrađane i sve ljude dobre volje i velikog srca da se uključe u ovu humanitarnu akciju i pomognu u prikupljanju bicikala.
Za više informacija možete se obratiti Ivanu Hodaku na broj mobitela 098 186 6879.

Za kraj spomenimo i to da je prilikom posjeta radi uručenja donacije zapovjednik Interventne jedinice Ivan Hodak, predsjednici udruge Rijeka ljubavi darovao svoju knjigu “S Bogom pobjeđujemo”. Zauzvrat, Čučak je Interventnoj policiji uručila zahvalnicu i sliku osječke konkatedrale koja će, rekla je, pripadnike karlovačke Interventne podsjećati na njihovu humanu gestu i dobročinstvo.
I.K.