Bicikl jedan za smiješak jedan!


Jaskanski sportski djelatnik i humanitarac Ivan Hodak, pokrenuo je nedavno akciju pod nazivom “Bicikl jedan za smiješak jedan” u kojoj je prikupljeno 26 bicikala za humanitarnu udrugu “Rijeka ljubavi” iz Osijeka koja skrbi za preko 600 djece čije obitelji žive od malih socijalnih primanja i ne mogu im kupiti bicikl.


Naime, humanitarna udruga “Rijeka ljubavi” brine se i pomaže siromašnim, te socijalno ugroženim građanima i obiteljima koji žive na rubu siromaštva. Upravo je cilj ove akcije bio da se prikupljanjem novih i rabljenih bicikala razveseli one najmlađe korisnike udruge.


Uz Sportsku zajednicu Grada Jastrebarskog, ovoj akciji se priključila i malonogometna ekipa Obrtnici Jastrebarskog koji su sudjelovali u Ljetnoj ligi zaposlenika koja je i humanitarnog karaktera, te su svoju nagradu namijenili upravo nabavci bicikla za one najmlađe.
-Uz pomoć ekipe Obrtnika, ovim putem zahvaljujemo se gospođi Daliborki Kordić Reškovac, gospodinu Tomislavu Cibanu na poklonjenim biciklima, te gospodinu Davoru Bradviću, vlasniku Jaska bike d.o.o. koji je osigurao 5 rabljenih bicikla u izvrsnom stanju. Od strane Zajednice prikupljeno je 8 bicikala za koje se nadamo da će razveseliti one najmlađe, rekao nam je tajnik Sportske zajednice Marko Gvozdanović

-U akciju su se svim srcem uključili policijski službenici Interventne jedinice policije, PU karlovačke (kupujući nove bicikle i prikupljajući dobre rabljene), kao i policijski službenici i službenice PU karlovačke. Zatim su se akciji pridružili i njihovi prijatelji iz Karlovca djelatnici “Croatia osiguranje” te “Gradnja Marinković” vlasnika Domagoja Marinkovića koja je donirala 4 bicikla. Kombijem osječkog Doma zdravlja bicikli su prevezeni u Osijek i predani humanitarnoj udruzi “Rijeka Ljubavi”, rekao nam je Ivan Hodak.
I.K.