Berba medalja u Svetoj Nedelji, te ekipno drugo mjesto za VZG Jastrebarsko! 

U subotu, 8. lipnja u Svetoj Nedelji održana je 1. Vatrogasna utrka Sveta Nedelja u sklopu 5. kola Vatrogasne trkačke lige koju je organizirala Vatrogasna zajednica Grada Sveta Nedelja na jezeru Orešje

Trkači Vatrogasne zajednice Jastrebarsko ponovno su imali izvrsne rezultate te je čak 6 od 7 predstavnika ekipe osvojilo medalje i pehare.

Josip Kišan, iz DVD-a Gornji Desinec, osvojio je 2. mjesto, a Josip Domjančić, iz DVD-a Čeglji 3. mjesto u ukupnom poretku vatrogasaca na utrci! Ostali članovi ekipe također su bili uspješni u svojim kategorijama.

Andrej Krlin, član DVD-a Čeglji osvojio je 2. mjesto u kategoriji M 40. Kategorija M 45 u potpunosti je pripala VZG Jastrebarsko! Mario Horvatić iz DVD-a Stankovo osvojio je 1. mjesto, Davor Jurčić iz DVD-a Petrovina drugo, te Igor Priselac iz DVD-a Zdihovo osvojio 3. mjesto. Dragutin Mulig, član DVD-a Plešivica osvojio je 6. mjesto u kategoriji M 35.

S ovakvim rezultatima trkači VZG Jastrebarsko osvojili su ekipno 2. mjesto na ovoj utrci te ostvarili do sad najbolje rezultate na Vatrogasnoj trkačkoj ligi!
Čestitke trkačima VZG Jastrebarsko na izvrsnim rezultatima i želimo im da i dalje ovako uspješno predstavljaju Grad, Vatrogasnu zajednicu, ali i Zagrebačku županiju!

J.K.