Ankica Torbar ponovno izabrana za pročelnicu Sekcije umirovljenih obrtnika

Nakon popuštanja epidemioloških mjera, u prostorijama Udruženja obrtnika Jastrebarsko Sekcija umirovljenih obrtnika Udruženja obrtnika Jastrebarsko održala je 31. lipnja Izbornu sjednicu skupštine.

Za pročelnicu Sekcije umirovljenih obrtnika ponovno je izabrana gđa. ANKICA TORBAR, a za njenog zamjenika gospodin JOSIP KOVAČEVIĆ. Za članove Poslovnog odbora Sekcije izabrani su: TOMO BUBANOVIĆ , JOSIP GORNIK, JOSIP KOLUDER, DRAGUTIN JAGATIĆ i JOSIP ŽUŽAK.
Jednoglasno je usvojen Izvještaj o radu za 2020. godinu i Program rada Sekcije za 2021.godinu, koji nije sveobuhvatan i vjerojatno će se dopunjavati i usklađivati sa novonastalom situacijom uzrokovanom pojavom pandemije koronavirusa, a u planu je na jesen ovisno o mogućnostima i epidemiološkoj situaciji organizirati jedan do dva zajednička izleta i druženje članova na kraju godine. Donesena je i Odluka o visini godišnje članarine u iznosu 70.00 kn.

Gđa. Ankica Torbar zahvalila se na ukazanom povjerenju, posebno predsjedniku Udruženja Stipi Bučaru i tajnici Moniki Čunko kao koordinatoru između Sekcije i Udruženja na podršci, te očekuje uspješnu suradnju i nadalje.
Svim nazočnima obratio se i predsjednik Udruženja obrtnika Jastrebarsko g. Stipe Bučar uz iskrenu zahvalu i iskrene čestitke pročelnici gđi. Ankici Torbar i izabranima članovima, zaželio svima puno zdravlja i uspješan daljnji rad Sekciji, uz najavu proslave obilježavanja 50. obljetnice osnutka Udruženja iduće godine, koja se planira održati u mjesecu svibnju.

Na poziv članova Sekcije, sjednici Skupštine nazočili su potpredsjednik Udruženja Mladen Celić, predsjednik Nadzornog odbora Stjepan Slemenšek, član Upravnog odbora Goran Rački i novinar Radio Jaske Zdenko Vuković Cena.
Monika Čunko