LIMAČI JASKE VINOGRADARA SVLADALI CRVENU ZVEZDU I OSVOJILI BRONCU U BUDVI

Limači Jaske Vinogradara (U-11), pod vodstvom trenera Danijela Slavića, osvojili su treće mjesto na jakom međunarodnom Turniru prijateljstva u Budvi

U skupini su Jaskini limači najprije svladali beogradsku Crvenu zvezdu, rezultatom 1:0, da bi potom istim rezultatom bili poraženi od MKM-a iz Podgorice. Potom su u četvrtfinalu svladali rumunjski Viturol 2:1, a u polufinalu izgubili dvoboj protiv FK 033 (0:1). U dvoboju za “broncu” mali Jaskanci su svladali MKM iz Podgorice, revanširavši im se tako za poraz u skupini. Završilo je 1:1, a nakon izvođenja deveteraca Jastrebovi su trijumfirali 2:1 i zasluženo osvojili treće mjesto na ovom jubilarnom, 10. izdanju turnira u crnogorskoj Budvi.

Za limače Jaske Vinogradara u Budvi su nastupili: Petar Trumbetić, Luka Gojšić, Noa Blažinčić, David Ljubanović, Petar Golešić, Ivano Puština, Tin Strizrep, Jan Navoj, Patrik Martinković i Martin Ivančić. Trener ove generacije Jaskinih nogometaša je Danijel Slavić, ujedno i tajnik kluba, koji je sa svojim igračima u proteklih nekoliko godina ostvarivao lijepe rezultate na brojnim turnirima (Slovačka, Sarajevo, Crikvenica, sada i Budva), a može se pohvaliti i pobjedama nad velikanima kao što su splitski Hajduk i beogradska Crvena zvezda. Sve ovo samo je potvrda vrlo kvalitetnog rada s djecom i najava svjetle budućnosti kluba s jaskanske Centrale.

Tomislav Tadić