45 godina Srednje škole Jastrebarsko

U povodu 45. obljetnice u Srednjoj školi Jastrebarsko je bilo svečano

Svečanost je bila pripremljena kao panel na kojem su predstavili dio uspjeha iz ove školske godine.  Predstavljena je tako izložba crteža “Žene koje su promijenile povijest” učenice Ee Helene Koprivnjak Barišić (4.g2), čiji je mentor Goran Vreš.

Prisutnima je najavljen i povijesni uspjeh učenice Sare Studen (3.g2) koja će sudjelovati na Međunarodnom turniru mladih fizičara, a njezina je mentorica Vanja Novosel.

Kampanju „Reci nasilju THE END“ školi su predstavili učenici Loren Stunja (3.g1) i Jakov Kupina (3.g2), te mentorice Matija Bojić i Barbara Jerečić.

Diseminaciju projekta Erasmus+ „Napunimo baterije“ uspješno su odradili učenici Antonio Gomerčić (3.s) i Luka Šebečić (1.s) te nastavnice Ivana Golubić i Ines Brlek.

Plesačice Tara Terihaj, Helena Ljubetić, Marta Miletić, Renee Horvat, Jelena Bobinski i Lorena Perjević izvele su koreografiju s kojom su osvojile 2. mjesto na Državnom prvenstvu u sportskom plesu, uz pomoć mentorica Željke Kovačić i plesne mentorice Lane Jerčinović.
Panel je vodila nastavnica Antonija Vlahović.

Ovom prilikom je i službeno otvorena učionica na otvorenom, a zajedno s ravnateljicom Sonjom Stipanović “odmotale” su je Dori i Hana Rubinić, učenice 1.e i 2.e razreda.

U ime Grada Jastrebarskog ovaj je važan rođendan čestitala zamjenica gradonačelnika Nikolina Ribarić.

SŠJ