BESPLATNO PREDAVANJE O SIGURNOSTI U PROMETU ZA OSOBE STARIJE ŽIVOTNE DOBI

Hrvatski autoklub organizira besplatno predstavljanje za osobe starije životne dobi koje će se organizirati u Centru za kulturu u Jastrebarskom u petak, 26. siječnja u 10 sati

Projekt „Zlatne godine“ namijenjen je osobama starije životne dobi koje aktivno sudjeluju u prometu (vozači, pješaci, putnici, biciklisti, vozači mopeda i motocikla i korisnici javnog prijevoza).
Često nismo skloni odustati od neovisnosti, udobnosti i drugih privilegija koje sa sobom donosi vožnja. Međutim, statistički podaci pokazuju da osobe starije životne dobi sve češće stradavaju u prometnim nesrećama, zbog čega se ističe važnost edukacije.
Sudionici će dobiti konkretne savjete koji se odnose na situacije s kojima se susreću, ali i riješiti test samoprocjene koji će im pomoći u donošenju odluke kada i u kojim uvjetima bi bilo poželjno prestati voziti.
Program je besplatan, a svim sudionicima Hrvatski autoklub (HAK) daruje prikladne promotivne materijale. Predavanje traje 60 minuta. Više informacija o edukaciji možete pronaći na https://www.hak.hr/sigurnost-u-prometu/prometna-preventiva/zlatne-godine.
AKJ