Izvanredna akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Akcija će se održati u petak, 31.3.2023. godine u Glazbenoj školi Jastrebarsko, od 13,00 do 17,00 sati

Organiziranjem izvanredne akcije darivanja krvi imamo priliku pokazati da je potrebno pomagati, a darivanje krvi je jedan nesebičan i plemenit čin jer pomažemo tako da darujemo vlastitu krv.
Hvala našim darivateljima koji su pokazali razumijevanje za sve otežane uvjete darivanja krvi te su strpljivo i odgovorno čekali na akcijama, a sve sa ciljem kako bi darovali svoju krv te na taj način nekome i spasili život. Drago nam je što su se i oni prilagodili novoj situaciji te su se akcije odvijale neometano i bez ikakvih poteškoća.
Možemo reći da je krvna slika našeg grada i općina itekako dobra jer na naše darivatelje možemo računati te tako vjerujemo da će se i odazvati na izvanrednu akciju darivanja krvi svi oni koji mogu darivati krv. Smanjene zalihe su stvaran pokazatelj iznimno teške situacije HZTM jer to znači da nema dostatnih zaliha, a to znači i odgađanje mnogih operacija te je otežana skrb za bolesne kojima je ta dragocjena doza neophodna za život.
Ponosni smo na naše darivatelje, na našu obitelj darivatelja jer  krv daju i mladi i stariji i žene, a posebno su nam važni mladi jer odgajamo nove generacije darivatelja i osvještavamo važnost darivanja krvi kao jedan nesebičan, dobrovoljan i plemenit čin pomoći drugima.
Akcija će se održati u petak, 31.3.2023. godine u Glazbenoj školi Jastrebarsko, od 13,00 do 17,00 sati.

 Dunja Vlašić