101 dalmatiner – božićni specijal

Najnovija predstava Kazališta Škrabe “101 dalmatiner” prema tekstu Nine Škrabea apsolutni je kazališni hit 2022. godine

Do sada je odigrana već 15 puta, a vidjelo ju je više od 3000 gledatelja, između ostalog organizirano i učenici osnovnih škola iz Jastrebarskog, Zagreba, Dugog Sela, Klinča Sela i Krašića.
Zbog toga su jaskanski kazalištarci odlučili svojim vjernim (ali i novim) gledateljima u ovo predbožićno vrijeme pripremiti posebnu verziju predstave nazvanu “101 dalmatiner – božićni specijal” ili, od milja, “jaskanski Orašar”. Uz već poznate likove predvođene dalmatinerima Pongom i Perditom te uzbudljive pustolovine koje doživljavaju, u ovoj božićnoj verziji predstave naći će se i neki novi prigodni junaci, a gledatelji će doživjeti i poseban, zimski ugođaj, uz puno dobre glazbe, veselja i pozitivnih vibracija.

Veliki kazališni ansambl “101 dalmatinera” koji se sastoji od 70-ak glumica i glumaca od 4 do 24 godine božićne izvedbe svoje hit-predstave izvest će u Domu kulture Jastrebarsko u subotu 17. i nedjelju 18. prosinca 2022. u 19:30 sati. Ulaznice za “jaskanskog Orašara”, predstavu “101 dalmatiner – božićni specijal” mogu se po cijeni od 30 kuna nabaviti u Trgovini “Fifa” (Braće Kazić 3, Jastrebarsko) ili na ulazu u kazališnu dvoranu sat vremena prije početka predstave. Ulaznice možete i rezervirati na mail-adresi kazaliste.skrabe@gmail.com, ali požurite jer je potražnja velika, a broj ulaznica ograničen!

K.Š.