Slatki darovi za djecu u bolnicama

02.12.2020. U ovo predblagdansko vrijeme Kaufland je odlučio donacijom podržati studente Medicinskog fakulteta u njihovoj hvalevrijednoj akciji usmjerenoj djeci

Naime, studenti udruženi u Studentsku sekciju za pedijatriju Medicinskog fakulteta u Zagrebu i ove su godine organizirali svoju sad već tradicionalnu akciju darivanja djece u zagrebačkim bolnicama.
Iako smo u jeku pandemije, studenti nisu odustali od ugroženih mališana te su odlučili uljepšati im praznike koje će umjesto s najmilijima provesti na pedijatrijskom odjelu KBC-a Zagreb i KBC Sestre Milosrdnice, u Specijalnoj bolnici za zaštitu djece s neurorazvojnim i motoričkim smetnjama Goljak, Specijalnoj bolnici za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra, Poliklinici Suvag, kao i u brojnim drugim ustanovama koje skrbe o dječjem zdravlju.
„Kaufland se rado odazvao ovoj humanitarnoj akciji i pružio slatku podršku Studentskoj sekciji za pedijatriju Medicinskog fakulteta u Zagrebu kako bi razveselili djecu i zajedno im uljepšali blagdansko razdoblje“, izjavila je Marija Franić, voditeljica Korporativnih komunikacija Kauflanda.
U ovu akciju stignu se uključiti svi koji žele, a za više informacija kako, posjetite Facebook stranicu Studentske sekcije za pedijatriju: https://www.facebook.com/sspedijatrija

Sabrina Đaković

TAGOVI | Kaufland Hrvatska

Marketing

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!