Pater Zvjedan Linić još jednom obradovao jaskanske vjernike

23.11.2010. Udruga policije branitelja Jastrebarsko organizirala je i ove godine za svoje sugrađane duhovno predavanje patera Linića

Prepuna dvorana jaskanskog Doma kulture dočekala je i ove godine patera Zvjezdana Linića, karizmatika čija se predavanja duhovne obnove slušaju s velikom pažnjom i oduševljenjem. Tako je bilo i večeras kada je pater Linić na jednostavan i svakom čovjeku prihvatljiv način govorio o vjeri u Isusa, koji je uvijek i u svakoj situaciji s nama i koji nas, ako vjerujemo, nikad neće iznevjeriti i napustiti. Ljudi su u ona stara vremena imali puno lažnih božanstava, a nažalost imaju ih i danas, rekao je pater Linić. Mnogo je onih koji misle da je novac glavno božanstvo, jer omogućava razne pogodnosti i užitke, pa stoga nije čudno što su u današnja vremena mnogi opijeni krivim vrijednostima i ostaju bez vjere. A samo nam vjera u Oca i Sina njegova može pružiti nadu i ljubav prema sebi i svojim bližnjima, duhovnu sreću i mir koji nam je svima najpotrebniji. 

Malo duhovnog predavanja, malo molitve i pjesme za koju su se pobrinuo zbor mladih "Ruah" jaskanske župne crkve Sv. Nikole, naprosto je ozario lica svih prisutnih i ostvario im još jednu nezaboravnu večer s paterom Linićem. Ovoga puta pater Linić dodatno se posvetio svakom ponaosob, tko god je želio doći do njega, a takvih je bilo zaista mnogo. Jaskanci ga u svom gradu ponovo očekuju i iduće godine, za što će se pobrinuti Udruga policije branitelja, kako je u svom pozdravnom govoru rekao Ivan Hodak, predsjednik ove udruge.

TAGOVI | Ivan Hodak | pater Zvjezdan Linić | Udruga policije branitelja Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!